Aura-Soma Reading – online

Prøv en Aura-Soma Reading og bliv klogere på dig selv.

Aura-Soma readingen foregår online.

En Aura-Soma reading er for dig, der ønsker en nem måde at arbejde med selvudvikling på. Farverne taler deres eget sprog, og dit valg af farver/flasker viser hvilket tema du er klar til at arbejde på.

En reading koster 1000 kr. inkl. 1 stk. balance-olie, som du får tilsendt efter vores samtale.

Før online readingen sender jeg dig et billede af alle olierne, og ud fra billedet skal du vælge de 4 flasker, der tiltrækker dig mest lige nu. Disse 4 flasker danner rammen om readingen.

I en Aura-Soma reading bliver der ikke presset noget ned over hovedet på dig. Samtalen tager udelukkende udgangspunkt i dit valg af flasker, og det selvudviklingstema, der er forbundet til det.

Når du er ærlig overfor dig selv i dit valg af flasker, er du sikker på at det er det helt rigtige tema, der kommer frem.

Som afslutning af readingen vælger du en af olierne, som den balanceolie, du skal arbejde videre med, for at støtte din selvudviklingsproces.

Olien understøtter din selvudvikling på netop det særlige område, som flasken og farverne repræsenterer, og som vi har snakket om i readingen.

Du skal bruge olien som en hudolie, og smøre den på bestemte steder på kroppen i forhold til chakraerne, afhængig af farverne i flasken.

Flasken indeholder en olie baseret på levende energier fra biodynamisk dyrkede planter og blomster, krystaller og æteriske olier, i en neutral bæreolie. Indholdet er naturligt og der er ikke tilsat farvestoffer.

Når du har opbrugt olien i flasken, er det tid til en ny reading, og du er klar til at fortsætte din udviklingsproces ud fra dit nye valg af flasker.

Book en tid online eller ved at kontakte Ulla fra Klinik for Selvhelbredelse på SMS til 29600582 eller mail@klinikforselvhelbredelse.dk

Aura-Soma readingen foregår online, så du kan få den uanset hvor du bor.

Aura-Soma-konsultation

Hvilke 4 flasker vælger du?
Hvilken flaske er du mest tiltrukket af, eller får du først øje på?
og hvilke flasker derefter?

Du skal ikke vælge ud fra hvad du synes er pænt (eller grimt), men udelukkende ud fra hvad der “taler” til dig. Farver har deres helt eget sprog.

Dit valg af de 4 flasker fortæller om dig og dine udfordringer lige nu.

P.S: Det er vigtigt at du er ærlig og noterer rækkefølgen af flaskerne efterhånden som du “opdager” dem, da rækkefølgen af flaskerne har betydning i din Aura-Soma reading.Aura-Soma reading