Reading

Prøv en Aura-Soma Reading og bliv klogere på dig selv.

Du kan få lavet readingen over Skype eller telefon.

En Aura-Soma reading er for dig, der ønsker en nem måde at arbejde med selvudvikling på. Farverne taler deres eget sprog, og dit valg af farver/flasker viser hvilket tema du er klar til at arbejde på.

I en Aura-Soma reading bliver der ikke presset noget ned over hovedet på dig. Samtalen tager udelukkende udgangspunkt i dit valg af flasker, og det selvudviklingstema, der er forbundet til det.

Når du er ærlig overfor dig selv i dit valg af flasker, er du sikker på at det er det helt rigtige tema, der kommer frem.

En reading koster 750 kr. inkl. 1 stk. balance-olie, som du får tilsendt efter vores samtale.

Flasken indholder en olie baseret på levende energier fra biodynamisk dyrkede planter og blomster, krystaller og æteriske olier, i en neutral bæreolie.

Olien bruges som en hudolie, der smøres på bestemte steder på kroppen i forhold til chakraerne, afhængig af farverne i flasken.

Olien understøtter din selvudvikling på netop det særlige område, som flasken og farverne repræsenterer.

Når du er færdig med flasken, er det tid til en ny reading og du er klar til at fortsætte din udviklingsproces ud fra dit nye valg af flasker.

 

Book en tid ved at kontakte Ulla fra Klinik for Selvhelbredelse på 29600582 eller mail@klinikforselvhelbredelse.dk

Aura-Soma readingen foregår over Skype eller telefon.

Aura-Soma-konsultation

Hvilke 4 flasker vælger du?
Hvilken flaske er du mest tiltrukket af, eller får du først øje på?
og hvilke flasker derefter?

Du skal ikke vælge ud fra hvad du synes er pænt (eller grimt), men udelukkende ud fra hvad der “taler” til dig. Farver har deres helt eget sprog.

Dit valg af de 4 flasker fortæller om dig og dine udfordringer lige nu.

P.S: Det er vigtigt at du er ærlig og noterer rækkefølgen af flaskerne efterhånden som du “opdager” dem, da rækkefølgen af flaskerne har betydning i din Aura-Soma reading.Aura-Soma reading